Door Chanté Samuel | 29-11-2018

Zij vielen kilo's af, zonder dieet

Stop met zoeken naar het volgende dieet waarmee jij tijdelijk afvalt. Wil jij echt blijvend van die kilo's af? Kies voor jezelf, voor jouw geluk en wordt blijvend slank met het eten dat jij lekker vindt. Afvallen zonder dieet dus.

Na talloze diëten en veel gedoe met afvallen en weer aankomen ontdekten duizenden vrouwen het geheim dat ervoor zorgde dat ze kilo's afvielen zonder een dieet te volgen. Met regie en lekker eten.

Een aantal van deze vrouwen delen hun verhaal. Zij vertellen hoe ze meerdere diëten probeerden. Kilo's afvielen, maar ook altijd weer aankwamen. Tot het moment dat ze stopte met diëten en startte met afvallen. Lees hieronder de inspirerende verhalen.


Nadia viel 41,5 kilo af

Lange tijd was Nadia niet happy met zichzelf. Nadat ze het huis uitging kwam ze in de jaren daarop veel aan. Tot ze 120 kilo woog. Ze deed talloze diëten om af te vallen, maar het resultaat was nooit blijvend. Ze werd er moedeloos van. Tot ze in aanraking kwam met ''het geheim van slanke mensen''.
 

Nadia: “Ik ga jou niet vertellen wat jij wel of niet moet eten”, wat was het een verademing om dat te lezen! Geen wijzend vingertje of ingewikkelde recepten. Wat ik wilde eten was dus helemaal aan mij. En logisch ook, denk ik achteraf. Want wie wil er een leven lang een menu tot op de letter volgen? Om een goede te keuze te maken begon ik na te denken over wat ik nu eigenlijk binnenkreeg aan eten en drinken. En belangrijker; wat ik daarin kon veranderen. Ik vroeg me af wat ik zeker wilde houden, maar ook wat ik weg kon laten. Afvallen is hoe dan ook iets inleveren, het gaat niet vanzelf. Ik hield de eerste tijd mijn calorieën bij om daar inzicht in te krijgen. Ik ging overdag minder eten, zodat ik ’s avonds mijn bord met avondeten lekker mee kon eten. Dat was en is hetgeen wat ik echt heerlijk vind. Ik leerde keuzes maken en hield alleen de dingen over die ik écht lekker en de moeite waard vond.

Zo ben ik binnen een jaar meer dan 40 kilo kwijtgeraakt. Ik ben van maat 50/52 naar maat 40 gegaan. Van XXL naar maatje M en soms zelfs S. Van bh-maat 85B naar 75B, en van 128 cm op mijn heupen naar 81 cm. Hardlopen hield ik eerst voor geen meter vol, nu loop ik een kwart marathon in Rotterdam. Eerder werkte ik alles naar binnen qua eten en drinken, nu heb ik regie en kies ik alleen wat ik wil en lekker vind. Mijn gevoel is veranderd van schaamte naar trots. Ik heb regie gekregen op mijn eetgedrag en levensstijl, en dit eigen gemaakt. Ik denk er nog weinig bij na.

Het hele succesverhaal van Nadia lees je hier!
 

ZELF AAN DE SLAG ZONDER DIEET?
Maak jij al slanke keuzes?
Doe nu de gratis check. Ruim 50.000 mensen gingen je voor.

Ik ga akkoord met het privacyreglement.
 
 
 

 

Stephanie ging van 105 naar 68 kilo

Al sinds haar 14e zat haar gewicht haar in de weg en begon de strijd met afvallen. Winkelen, omkleden of zwemmen vond Stephanie erg vervelend. Ze voelde zich onzeker en was altijd bezig met haar gewicht. En dat terwijl afvallen niet perse het probleem was.

Stephanie: Ik ben meerdere keren 20 tot 40 kilo afgevallen. Met allerlei diëten, poedertjes, zakjes en wonderpillen. Ik hield me aan mijn doel en was heel consequent: afvallen kon ik als de beste. Ik gaf niet op en boekte enorme resultaten. Soms was ik zelfs een heel jaar bezig. Maar had ik mijn doel bereikt, dan kwam ik elke keer weer aan, tot de laatste kilo aan toe. Ik was helemaal klaar met diëten, maar ook met mijn overgewicht. Als ik naar mezelf keek op de kerstfoto’s van ons gezin kon ik het niet geloven. Dit kon toch niet waar zijn? Zo zag ik er toch niet echt uit?


Stephanie wist dat ze het anders moest aanpakken, maar hoe? Door te stoppen met diëten en te starten met afvallen. Geen wondermiddelen of diëten meer, maar anders leren denken. De echte oorzaak van het probleem aanpakken. Ze stelde voor het nieuwe jaar een nieuw doel: ze woog 105 kilo en wilde op de verjaardag van haar dochter in augustus 68 kilo wegen. Een gewicht waar ze van droomde. 

Stephanie: Ik nam niet meer al het lekkers, wel het allerlekkerst. Zo genoot ik nog steeds van buitenlandse kaasjes waar ik helemaal gek op ben. Maar een frietje van de Mac vond ik het aantal kcal niet meer waard. Ik begon de patronen in mijn eetgedrag te herkennen. Moeilijke momenten waren ’s avonds op de bank (hè hè, nu is het mijn tijd) of een drukke avondplanning met het gezin waarbij ik geen tijd had om te koken. Dan werd het vaak pizza of patat. Deze momenten ving ik op met een stukje voorbereiding. Voor ’s avonds op de bank plande ik wat lekkers in in mijn eetschema. En voor drukke momenten zorgde ik dat ik altijd een gezonde maaltijd klaar had staan.

En op de verjaardag van haar dochter op 5 augustus woog Stephanie 68,2 kilo. De ultieme beloning. Ze werd overspoeld door reacties in haar omgeving over haar succes met afvallen. Inmiddels is ze al meer dan 3 jaar op gewicht. 

Stephanie: Tegen anderen zou ik willen zeggen: mensen gaan onderuit en kiezen soms iets anders dan gewild. Maar laat je dan niet leiden door een emotionele bui. Geef niet op. Jouw doel is belangrijker dan blijven hangen in negatieve gevoelens, zieligheid of de slachtofferrol. Want jouw doel staat als een pijl boven water. Dat is wat je jezelf het meeste gunt. Dus, ga ervoor! Als ik het kan, kan jij het ook.

Stephanie is niet alleen zelf kilo's afgevallen, ze helpt nu ook andere blijvend af te vallen zonder dieet. Haar hele verhaal lees je hier!
 


Helma viel 33 kilo af

Ook Helma voerde jarenlang een strijd met eten en diëten. Ze probeerde een tiental diëten, viel af, maar nooit blijvend. En dus zat er niks anders op dan haar gewicht te accepteren. Dacht ze. Tot ze een manier vond die wel werkte. Was (blijvend) afvallen dan toch mogelijk? Ze viel in een half jaar tijd 30 kilo af. Zonder dieet.

Helma: Achteraf kan ik zeggen dat mijn porties buiten proportioneel groot waren. Dat realiseerde ik me toen ik keek naar het eetgedrag van slanke mensen. “Eet jij dat maar?”, dacht ik dan. Of ik kwam erachter dat mijn ‘handje kruidnoten’ een heel ander handje was dan de maatstaf die de verpakking hanteerde. Door minder te nemen zag ik in dat meer niet beter of lekkerder is. Sterker nog, bewust eten maakt dat ik meer geniet. Vroeger propte ik wel eens snel een koek weg in de keuken, zodat mijn zoons het niet zagen. Wat heb je daar aan? Ik genoot er niet van en proefde het ook niet echt. Nu ga ik zitten voor eten en neem ik de tijd om ervan te genieten. Of het nu een koek is, een tussendoortje, avondeten of een stuk fruit

Hoewel Helma voor ze startte zelfs zwaar overgewicht had, liep ze onlangs een hele marathon. Haar inspirerende verhaal lees je hier


Zij kennen het geheim!

Word jij ook moedeloos van alle mislukte afvalpogingen? Ben je die kilo's helemaal zat, maar zie je het ook niet zitten om ''nee'' te zeggen tegen alles wat je lekker vindt? Heb je geen zin om elke dag in sportschool te staan, maar wil je wel lekker in je vel zitten? Lees dan hier meer ervaringen van vele vrouwen die het wel lukte om met succes én plezier blijvend slank worden. Zonder dieet en zonder afzien!


     

0 reacties op: Zij vielen kilo's af, zonder dieet
- SCHRIJF EEN REACTIE -


Skinnyminds - Het geheim van slanke mensen