Door Vera | 26-10-2018

Yvette (-17 kg): Ik had nooit gedacht dat het voor mij weggelegd was om slank te zijn

Eerst maakte ik me weinig zorgen over de kilo’s
Al van kinds af aan was ik altijd wat steviger dan andere kinderen. Dat hoorde bij mijn bouw zei iedereen altijd. Maar echt dik was ik niet. Ik sportte altijd heel veel, maar hield ook van lekker eten. Tijdens mijn eerste zwangerschap kwam ik 27 kilo aan. Dat vond ik wel veel, maar ik deed voor mijn gevoel niks geks. Ik at niet veel meer dan anders, dus het zou er vast ook weer snel af gaan. Ook zou ik weer snel na de zwangerschap het fanatieke sporten weer op gaan pakken en borstvoeding geven, dus ik maakte me weinig zorgen over die kilo’s. Helaas ging de borstvoeding niet door en werd het al snel duidelijk dat het sporten er ook voorlopig niet in zou zitten… Daar ging m’n plan! Ik besefte dat ik toch echt wat anders moest gaan doen om die kilo’s kwijt te raken.

En… actie!
In de Flair las ik een artikel van Mieke over Het Geheim van Slanke mensen. Ik herkende er veel in en was meteen enthousiast. Ik geloofde er heilig in dat dit de manier was om blijvend af te vallen. Met behulp van de Facebook-workshop en het eerste boek van Mieke, viel ik 30 kilo af, nog meer dan ik was aangekomen in de zwangerschap dus! Ik hield hier best wat goede nieuwe eetgewoonten aan over, maar na verloop van tijd, slopen er toch weer wat kilootjes bij. Begin dit jaar was ik toch weer zes kilo zwaarder dan 5 jaar geleden en het lukte me niet goed om weer in te grijpen.

Op naar een slanke mindset
Toen kwam er een mail van Skinnyminds voorbij over het Coachplan. Hoewel ik eigenlijk vond dat ik het zelf ook wel moest kunnen, besloot ik me na wat wikken en wegen toch op te geven. Ik wilde die extra kilo’s weer kwijt, maar vooral: voor eens en voor altijd van die eeuwige strijd in m’n hoofd wat eten betreft af! Want dat vond ik nog het meest vervelend: als ik wat lekkers at, altijd weer dat stemmetje in m’n achterhoofd dat ik het eigenlijk niet zou moeten doen, omdat er toch eigenlijk nog wat kilootjes af moesten. Dus ik besloot deze kans aan te grijpen om daar voor eens en voor altijd mee af te rekenen. Ik koos ervoor om zes maanden lang deel te nemen, om mezelf de slanke mindset die ik wilde helemaal eigen te kunnen maken.

 

OOK EEN SLANKE MINDSET?
Ontdek of jij al slanke keuzes maakt. 
Doe nu de gratis check! Ruim 50.000 mensen gingen je voor.

Ik ga akkoord met het privacyreglement.
 
 
 

Slanker dan ooit!
Ik wilde in elk geval die 6 kilo weer kwijt, maar als het heel goed ging, dan zou 10 helemaal fantastisch zijn. Na 2,5 maand was ik al de eerste zes kilo kwijt en na 4,5 maand zat ik al op de 10! Inmiddels ben ik 17 kilo kwijt en ben ik slanker dan ik ooit in m’n leven ben geweest; dit gewicht had ik voor het laatst toen ik 15 was! Ik had van tevoren niet durven dromen dat ik dit gewicht ooit zou gaan behalen! 

Niet meer al het lekkers, alleen het allerlekkerst!
Het fijne aan dit programma vind ik dat niemand je vertelt wat je wel en niet mag eten. Ik denk altijd maar zo: als je dan toch wat minder eet op een dag, dan kan hetgeen je wel eet maar beter écht lekker zijn! Ik merk nu ook dat ik veel meer geniet van de dingen die ik wel eet en minder gefocust ben op wat ik (nu even) niet eet. Verder vond ik de groep ook super, je hebt zoveel steun aan elkaar, dat helpt echt enorm! 

Ik gun dit iedereen!
Ik had nooit gedacht dat het voor mij weggelegd was om slank te zijn. Ik dacht ook altijd dat als ik nog veel meer af zou vallen, ik dan zo streng zou moeten opletten op wat ik at, dat had ik er ook weer niet voor over! Inmiddels weet ik dat dit echt niet waar is. Ik ben nu slanker dan ik van tevoren had durven dromen en ik kan echt nog meer dan genoeg lekkere dingen eten, dit is prima vol te houden! Dit gun ik iedereen!

 


Wil jij ook een slanke mindset creeëren en de regie pakken op jouw eetgedrag? Wil jij net als Yvette blijvend afvallen zonder het volgen van een dieet? Dit kun jij ook! Wij helpen jou graag hierbij met ons 10-stappen coachplan

 

 
 
 

     

1 reacties op: Yvette (-17 kg): Ik had nooit gedacht dat het voor mij weggelegd was om slank te zijn
- SCHRIJF OOK EEN REACTIE -


Mirjam
Zo knap!! Zou ik ook zoooooo graag willen......

Skinnyminds - Het geheim van slanke mensen