Door Mieke | 24-10-2018

Hoe goed zorg jij voor jezelf?

Soms heb je van die dagen…… 

Afgelopen zondag liep alles mis. Ik wilde ’s ochtends naar yoga, maar onder druk van m’n familie verzette ik dat naar einde middag want er zou die ochtend een leuk buurtevent zijn voor de kinderen. Helaas versliepen we ons voor dat hele leuke event en bleven we alsnog thuis. Dan maar uitgebreid ontbijten.

De leuke middag die ik vervolgens met jongste dochter had gepland eindigde in ruzie, waarop ze zich verstopte in de stad en ik super chagrijnig mijn middag-yoga ook de mist in zag gaan. 
Eenmaal thuis was het een puinhoop en kon ik m’n draai niet vinden. 

Ik ben moe, dacht ik. En ik heb zeker geen zin om nu nog te koken. Wat ik nodig heb is even niets: pizza en een warm bad. 

En daar ging ik, gewapend met Netflix onder m’n arm…. 

Ik ben er niet meer uitgekomen; uit die Netflix serie niet en uit die ‘ik heb dit even nodig bui’ook niet. Nou ja, alleen voor de pizza en voor wat thee en pepernoten…

Toen ik uiteindelijk veel en veel te laat probeerde te slapen, bedacht ik me dat dit een goed voorbeeld zou zijn voor ons event met als titel: ‘Ik hou van mij’

Want; volgens mij gebeurt dit heel vaak: onder het mom van ‘ik heb dit even nodig, ik ben moe, ik moet ook aan mezelf denken’ verzand je in zelf-verwennerij en regieloosheid. 

En geloof me, dat is NIET goed voor jezelf zorgen, dat is duiken.

En daarom vind ik het thema ‘Ik hou van mij’ oftewel; goed voor jezelf zorgen zo interessant.

Omdat het heel vaak iets anders betekent:

  • Voor de vrouw die heel veel moet van zichzelf en altijd maar doorgaat, betekent het vaker stilstaan bij haar echte behoeftes (en wel degelijk even niets doen)
  • Voor de vrouw die super gezond, steeds meer moet afvallen en geen rimpels of imperfecties kan verdragen betekent het: meer (zelf)acceptatie 
  • Voor de vrouw die elke vorm van moeheid, een tegenslagje of lullige opmerking aangrijpt als reden om zichzelf te troosten met eten en lusteloos nietsdoen, betekent het: vaker dat stapje extra zetten, net even doorzetten. 
  • Voor de vrouw die altijd voor iedereen klaarstaat en zelf immer onderaan haar eigen prioriteitenlijst bungelt, betekent het beter voor zichzelf durven kiezen (zonder schuldgevoel).
  • Voor de vrouw die rebels wordt van diëten en regels en die wel graag wat kilo’s kwijt wil, betekent het eerlijker naar haar eigen rol kijken.

Ik herken ze allemaal wel eens.

Want al die vrouwen (en meer) zitten in mij.

En in jou waarschijnlijk ook. 

Kortom: goed voor jezelf zorgen betekent heel vaak iets anders. Afhankelijk van de situatie waarin je zit en wie je bent. 

Dáár gaan we het op ons event over hebben. 

 

ONTDEK HET GEHEIM VAN SLANKE MENSEN
Maak jij al slanke keuzes?
Doe nu de gratis check. Ruim 50.000 mensen gingen je voor.

Ik ga akkoord met het privacyreglement.
 
 
 

 

Want hoe ontdek je nu wat GOED VOOR JEZELF ZORGEN IS VOOR JOU?

Hoe herken je al die verschillende kanten in jezelf en hoe bepaal je naar welke stem in jezelf je luistert (én welke je beter negeert).

En het allerbelangrijkste: HOE DOE JE HET DAN ECHT? 
Dat goed voor jezelf zorgen. 

Wij zijn druk bezig een super interessant programma te ontwikkelen voor al die verschillende vrouwen: Voor jou!

Jij kunt straks kiezen voor specifieke workshops die jou het meest aanspreken, omdat jij jezelf erin herkent.  


Dus: Wil jij echt goed voor jezelf zorgen? 

Milder zijn, 
loslaten, 
daadkrachtig zijn, 
doorzetten,
en sowieso géén eten gebruiken als troost, beloning, afleiding, vermijding?

Oftewel: wil jij vaker regie pakken en kiezen voor het gedrag dat jou echt verder helpt….

Dan mag jij deze middag niet missen!


Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar. 
Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal kaarten in de verkoop beschikbaar.


BESTEL NU

En lees hieronder waarom je het beste samen met een vriendin kan komen en niet te lang moet wachten (of je moet korting willen mislopen en/of te laat willen zijn omdat het event is uitverkocht)


Wij zien je heel graag op deze super inspirerende 2 februari 2019 om 13.00 uur in het Tropenmuseum in Amsterdam (echt een toplocatie!)


Tot dan.


Mieke

Ps. Waarom jij nu kaarten moet bestellen mét een vriendin!

We hebben bewust gekozen voor een kleinere zaal dan voorgaande jaren. De Koninklijke zaal in het Tropenmuseum is super sfeervol. Een groot aantal plaatsen is al gereserveerd voor sommige coachplan-volgers. Dat betekent dat we slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar kunnen stellen voor de losse verkoop. Dus beslis snel voordat het event uitverkocht is. 

VRIENDINNEN KORTING €25,-
Kom samen met een vriendin en profiteer van een unieke vriendinnenkorting van 25 euro op het tweede (en derde, vierde, etc) kaartje.

Je ticket(s) reserveer je hier, de korting wordt automatisch berekend bij meer dan 1 kaartje

Nu boeken betekent écht goed voor jezelf zorgen!

 
 
 
 

     

0 reacties op: Hoe goed zorg jij voor jezelf?
- SCHRIJF EEN REACTIE -


Skinnyminds - Het geheim van slanke mensen