Skinnyminds - Het geheim van slanke mensen

Skinnyminds (voorheen Het geheim van slanke mensen) is ontstaan, toen Mieke Kosters zelf afviel door haar slanke vriendinnen te kopieren. In 2011 bracht Mieke haar eerste boek op de markt. Inmiddels zijn we 7 bestsellers en een hele vernieuwende online aanpak verder.
Skinnyminds opereert op het snijvlak van psychologie en technologie. De afgelopen jaren hebben we duizenden vrouwen succesvol (online) begeleid met afvallen zonder dieet. 
Ons 10 stappen coachplan is gebaseerd op de psychologie achter eten, gecombineerd met onze jarenlange coachervaring en unieke technologische toepassingen.
Je ontdekt met Skinnyminds op een hele leuke en innovatieve manier hoe afvallen ook kan. Met de app, het online programma, Slack coaching én je digitale afslankmaatje L.I.S.E. 

 

VRIJWILLIGE COACHES GEZOCHT!

We zijn heel dringend op zoek naar mensen die al zijn afgevallen, enthousiast over onze methode en geinteresseerd in het motiveren en begeleiden van andere afvallers in kleine coachgroepen. Interesse en benieuwd naar de voorwaarden? Mail dan naar info@skinnyminds.nl


Wist je dat?

  • Mieke al meer dan 250.000 boeken verkocht heeft
  • En meer dan 25.000 (online) trainingen heeft gegeven
  • Vanaf september je allereerste digitale afslankmaatje L.I.S.E. al je vragen beantwoordt
  • Mieke's laatste boek: In 20 minuten Van XL naar S heet. Dat is een receptenboek met meer dan 200 slanke recepten die binnen 20 minuten op tafel staan
  • Mieke in samenwerking met Eefje Brugman (De Krat) de slanke maaltijdbox Kratje Slank heeft opgezet Zie kratjeslank.nl
  • Van Het geheim van slanke mensen al weer de 15e druk is verschenen

Het team

Skinnyminds - Het geheim van slanke mensen