Skinnyminds - Het geheim van slanke mensen

Bij Skinnyminds geloven we niet in diëten en hypes. Wij helpen duizenden mensen met afvallen en vitaler worden door het slimmer en vooral effectiever aan te pakken. Wij zeggen niet wat je moet eten, we hebben geen opgeheven vingertje (‘dat mag jij niet’) en we zijn niet je moeder die een tweede koekje verbiedt. Daar geloven we niet in.

Wij geloven in eigen regie. In zelf veranderen! Bewuste keuzes maken; stoppen met overeten uit emotie, omdat het zo gezellig is, uit verveling of lekkere trek. Maar genieten van wat je wél eet, zonder schuldgevoel. Switchen van al het lekkers naar alleen het allerlekkerst. En dus jezelf beter managen. Blijvend je (eet)gedrag veranderen, zelf regie pakken, is echter niet altijd makkelijk.

Bij gedragsverandering gaat het om wat er in je hoofd gebeurt. En dus geloven wij dat je om slank te worden én te blijven psychologische inzichten en/of coaching nodig hebt.

Daarom bestaat ons 10-stappen coachplan uit een intensieve training gedragsverandering en word je 6 maanden begeleid door opgeleide coaches. Alles online, laagdrempelig én persoonlijk. Dat werkt!

Ben jij een levensgenieter mét zelfinzicht die nu voorgoed van die extra kilo's af wil komen, zónder dieet of frustratie? Dan is Skinnyminds wat voor jou. 

Wist je dat?

  • Mieke Kosters al meer dan 300.000 boeken verkocht heeft
  • En meer dan 25.000 (online) trainingen heeft gegeven
  • Een focus op gedragsverandering, samen met anderen afvallen  én onder begeleiding van een coach afvallen, bewezen succesfactoren zijn.
  • We een unieke gedrags-coachopleiding aanbieden aan geinteresseerde coaches (in spé)
  • Er meer dan 70 enthousiaste coaches actief zijn in onze opleiding en groepen
  • Mieke's laatste boek: Skinnyminds heet en binnen twee weken aan de derde druk toe was! Skinnyminds het boek is een compilatie van Mieke's 7 bestsellers, inclusief meer dan 400 recepten.
     

Het team

Skinnyminds - Het geheim van slanke mensen