Skinnyminds - Het geheim van slanke mensen

Jij kan het ook!

Alles wat je hoeft te doen is 10 stappen volgen ​

Onze succesformule is bewezen effectief, gebaseerd op elementen uit de cognitieve gedragstherapie en werkt voor mensen zoals jij en ik. Mensen die ook vinden dat het leven niet bedoeld is om af te zien, die houden van een goed glas wijn en stuk chocola. Wil jij ook niet je hele eetpatroon en levensstijl omgooien maar wel kilo’s kwijtraken? Wij maken het je zo makkelijk mogelijk met ons 10 stappen coachplan.


24/7 online coachgroep

Je doet het zelf, maar niet alleen!

Afvallen doe je het beste samen met anderen. Daarom word je lid van een online coachgroep met maximaal 10 gemotiveerde deelnemers. Elke groep stimuleert elkaar positief, motiveert en inspireert elkaar én heeft een eigen coach. Dat betekent 24/7 contact, tips, confrontaties en support. Jij krijgt de hulp die je nodig hebt.


Bewezen succesformule

Toegang tot meer dan 75 wetenschappelijk onderbouwde lessen

Compleet met theorie, video uitleg en opdrachten. We hebben de psychologie achter eetgedrag toegankelijk gemaakt en vertaald in hele concrete eyeopeners, inzichten en acties. Het enige dat jij hoeft te doen is de 10 stappen van Skinnyminds doorlopen. Pas jij deze succesformule toe in je eigen leven, dan word en blijf je slank.


Slanke recepten

Genieten van lekker eten én afvallen gaat heel goed samen

Je krijgt toegang tot vele inspirerende recepten. Alle recepten hebben een eigen code Van XL tot XS. Kies je alleen S-jes, dan val je af. Eet je soms een XL gerecht? Geen probleem, dat compenseer je eenvoudig met een XS. Balans vinden en bewust kiezen maken we makkelijker én lekkerder dan ooit. 


Afvallen is leuk

Af en toe om jezelf lachen werkt relativerend en bevrijdend

Je bent echt niet de enige die een plak cake in haar mond propt, net voordat de visite verschijnt. Of die tegen de kinderen zegt: nu is het genoeg en vervolgens zelf een handje dropjes neemt. Speciaal voor ons coachplan hebben we een aantal herkenbare (en grappige) filmpjes gemaakt. Want: het hoeft allemaal niet zo zwaar te zijn. Je ontdekt dat afvallen en goed voor jezelf zorgen veel leuker is dan machteloos overeten!


     

Jij gaat het doen!

In onze app heb je alle informatie binnen handbereik. De 10 stappen met de lessen, de recepten én nog veel meer. 

Dagelijkse actiedoelen en reminders
Je vult in de app je dagelijkse actiedoelen in en houdt bij of je ze haalt. Je krijgt een reminder als dat nog niet het geval is. Dat is een hele belangrijke succesfactor. Het betekent dat jij gemotiveerd blijft, je geeft niet op want je poging blijft top-of-mind.

Relaxter afvallen
Bovendien geef je elke dag aan hoe het gaat. Je ontdekt vanzelf dat je prima afvalt met af en toe een mindere dag. Dat betekent relaxter omgaan met tegenslagen. je combineert mildheid én daadkracht. Jij bereikt je doelen.

     


Skinnyminds - Het geheim van slanke mensen