Skinnyminds - Het geheim van slanke mensen

Meld je aan voor onze coachopleiding

Word een ervaren gedrags-coach!
Gespecialiseerd in (eet)gedragsverandering, online- en groepscoaching. Mét in korte tijd enorm veel coachervaring in de praktijk.

Ben jij coach en wil je ervaring opdoen of ontdekken of online & groepscoaching wat voor jou is? Een diëtiste die zich verder wil specialiseren in gedragsverandering? Ben je gewichtsconsulent en wil je leren hoe je mensen zelf in beweging krijgt, zonder de 'mama' rol op je te nemen of weegschaal-politie te spelen? 
Of ben je gewoon geïnteresseerd in vitaliteit, enthousiast over Skinnyminds en lijkt het je fantastisch om als coach een grote groep mensen te helpen zelf regie te pakken, slanker en zelfverzekerder te worden? 

Ja! Meld je dan aan voor onze unieke gedrags-coachopleiding.


Gezocht: top-coaches

Bij Skinnyminds geloven we niet in diëten en hypes. Wij helpen mensen met afvallen en vitaler worden door het slimmer en vooral effectiever aan te pakken. Wij zeggen niet wat je moet eten, we hebben geen opgeheven vingertje (‘dat mag jij niet’) en we zijn niet je moeder die een tweede koekje verbiedt. Daar geloven we niet in.

Wij geloven in eigen regie. In zelf veranderen! Bewuste keuzes maken; stoppen met overeten uit emotie, omdat het zo gezellig is, uit verveling of lekkere trek. Maar genieten van wat je wél eet, zonder schuldgevoel. Switchen van al het lekkers naar alleen het allerlekkerst. En dus jezelf beter managen. Blijvend je (eet)gedrag veranderen, zelf regie pakken, is echter niet altijd makkelijk. Bij gedragsverandering gaat het om wat er in je hoofd gebeurt. En dus geloven wij dat je om slank te worden én te blijven psychologische inzichten en/of coaching nodig hebt.

Inmiddels hebben wij enorm veel ervaring opgedaan in het coachen van mensen op eetgedragsverandering. Bovendien zijn we steeds op zoek naar top-coaches voor onze online programma's. Daarom hebben wij een gespecialiseerde vitaal gedragscoach-opleiding opgezet.


Win-win in de praktijk

De coaches uit onze opleiding, gebruiken de geleerde coachingskills direct in de praktijk (onder supervisie van een ervaren coach). Dat is win-win! Coaches in opleiding doen unieke praktijkervaring op in de (online) coachgroepen van het Skinnyminds coachplan (en ontvangen daarvoor een stagevergoeding!), de deelnemers krijgen de gespecialiseerde begeleiding die ze nodig hebben om voor altijd slanker te worden. 

Bijdragen aan een gezonde levensstijl is heel waardevol

Wil jij coach worden en bijdragen aan het blijvend ontwikkelen van een gezonde levensstijl van een grote groep mensen? Zonder opgeheven vingertje; maar door mensen te leren zelf regie te pakken op hun eetgedrag? Dan is onze praktische coachopleiding echt wat voor jou!


     


Skinnyminds - Het geheim van slanke mensen