Skinnyminds - Het geheim van slanke mensen

Meld je aan voor onze coachopleiding

Word een ervaren gedrags-coach!
Gespecialiseerd in (eet)gedragsverandering, online- en groepscoaching. Mét in korte tijd enorm veel coachervaring in de praktijk.

Ben jij coach en wil je ontdekken of online & groepscoaching wat voor jou is? Een diëtiste die zich verder wil specialiseren in gedragsverandering? Ben je gewichtsconsulent of personal trainer en wil je leren hoe je mensen zelf in beweging krijgt, zonder dat het jou (te) veel energie kost en je continu aan het sleuren en trekken bent?? 
Of ben je gewoon geïnteresseerd in vitaliteit, enthousiast over Skinnyminds en lijkt het je fantastisch om als coach een grote groep mensen te helpen zelf regie te pakken, slanker en zelfverzekerder te worden en daarmee echt impact te hebben in het ontwikkelen van een gezonde leefstijl?

Ja! Meld je dan aan voor onze unieke gedrags-coachopleiding.


Gezocht: top-coaches

Inmiddels hebben wij al enorm veel ervaring opgedaan in het coachen van mensen op eetgedragsverandering en vitaliteit. We coachen 1-op-1 in maandelijkse gesprekken, in groepsgesprekken en via chat in je online coachgroep.
Alles online én persoonlijk!

We groeien heel hard en zijn daarom continu op zoek naar nieuwe coaches voor onze programma's. Coaches die achter onze visie staan en coaching willen leren in de praktijk. Dáárom hebben wij de gespecialiseerde vitaal gedragscoach-opleiding opgezet.

Uit alle coaches die onze opleiding hebben afgerond benaderen we graag de gedreven top-coaches die verder (betaald) met ons willen samenwerken. 


Win-win in de praktijk

Op dit moment is onze coachopleiding in accreditatie bij de SNRO op HBO-niveau. Om mee te doen aan de opleiding moet je dan ook HBO-werk-en denkniveau hebben en zelf regie op je eetgedrag.

De prijs van onze coachopleiding houden we relatief laag (kostendekkend). Dat komt omdat je je praktijkstage van de opleiding in onze groepen doet. Dat is win-win!

Bijdragen aan een gezonde levensstijl is heel waardevol

Wil jij coach worden en bijdragen aan het blijvend ontwikkelen van een gezonde levensstijl van een grote groep mensen? Zonder opgeheven vingertje; maar door mensen te leren zelf regie te pakken op hun eetgedrag? Dan is onze praktijkgerichte coachopleiding echt wat voor jou!


     


Skinnyminds - Het geheim van slanke mensen