Skinnyminds - Het geheim van slanke mensen

Meld je aan voor onze coachopleiding

Word een ervaren gedrags-coach!
Gespecialiseerd in (eet)gedragsverandering, online- en groepscoaching. Mét in korte tijd enorm veel coachervaring in de praktijk.

Ben jij coach en wil je ontdekken of online & groepscoaching wat voor jou is? Een diëtiste die zich verder wil specialiseren in gedragsverandering? Ben je gewichtsconsulent of personal trainer en wil je leren hoe je mensen zelf in beweging krijgt, zonder dat het jou (te) veel energie kost en je continu aan het sleuren en trekken bent?? 
Of ben je gewoon geïnteresseerd in vitaliteit, enthousiast over Skinnyminds en lijkt het je fantastisch om als coach een grote groep mensen te helpen zelf regie te pakken, slanker en zelfverzekerder te worden en daarmee echt impact te hebben in het ontwikkelen van een gezonde leefstijl?

Ja! Meld je dan aan voor onze unieke gedrags-coachopleiding.


Gezocht: top-coaches

Inmiddels hebben wij al enorm veel ervaring opgedaan in het coachen van mensen op eetgedragsverandering en vitaliteit. We coachen 1-op-1 in maandelijkse gesprekken, in groepsgesprekken en via chat in je online coachgroep.
Alles online én persoonlijk!

We groeien heel hard en zijn daarom continu op zoek naar nieuwe coaches voor onze programma's. Coaches die achter onze visie staan en coaching willen leren in de praktijk. Dáárom hebben wij de gespecialiseerde vitaal gedragscoach-opleiding opgezet.

Uit alle coaches die onze opleiding hebben afgerond benaderen we graag de gedreven top-coaches die verder (betaald) met ons willen samenwerken. 


Win-win in de praktijk

Op dit moment is onze coachopleiding in accreditatie bij de SNRO op HBO-niveau. Om mee te doen aan de opleiding moet je dan ook HBO-werk-en denkniveau hebben en zelf regie op je eetgedrag.

Uniek: verdien direct (een gedeelte) terug

Veel coaches-in-spe doen een coachopleiding om vervolgens op de bank te blijven zitten, want: hoe kom je aan klanten? In onze opleiding maak je direct veel vlieguren als coach. Je doet echte ervaring op. Je leert heel veel door het gewoon te doen en door veel te sparren met andere coaches. Nog beter; je krijgt direct een stagevergoeding als coach in onze groepen. Dat maakt de totaal prijs van onze coachopleiding relatief laag. En dat is echt win-win!

Bijdragen aan een gezonde levensstijl is heel waardevol

Wil jij gedragscoach worden? Leren hoe je mensen in beweging krijgt om echt goed voor zichzelf te zorgen? Daarmee bijdragen aan het blijvend ontwikkelen van een gezonde levensstijl van een grote groep mensen? Zonder opgeheven vingertje; maar door ze te helpen zelf regie te pakken op hun eetgedrag? Dan is onze praktijkgerichte coachopleiding echt wat voor jou!


     


Skinnyminds - Het geheim van slanke mensen