Jenske (-25 kilo): ‘Ik ging mijn vriend zoenen om de paprikachips te proeven’
Elsbeth Penninkhof | 19-12-2019 | Zij kennen het geheim

Jenske (-25 kilo): ‘Ik ging mijn vriend zoenen om de paprikachips te proeven’

Weer zat Jenske huilend achter haar laptop kleding maatje 46 te bestellen. 'Het is klaar nu: stoppen met zeuren of stoppen met eten', zei haar vriend. Ze kocht het boek Het Geheim van slanke mensen en viel voorgoed 25 kilo af. Maar dat was niet het enige wat het haar bracht...

Marieke (-17 kilo) ‘Soms word ik wakker en denk ik dat ik het heb gedroomd’
Elsbeth Penninkhof | 25-11-2019 | Zij kennen het geheim

Marieke (-17 kilo) ‘Soms word ik wakker en denk ik dat ik het heb gedroomd’

Een extra lange Zij kent het geheim van Marieke, die 17 kilo afviel. Al lang was ze aan het strijden tegen de kilo's, totdat het genoeg was voor haar. Ze koos voor de weg die niet altijd makkelijk was, niet gericht op zo snel mogelijk resultaat, en dat bracht haar heel veel! 

Sylvia (-11 kilo) ‘Waarom wist ik dit nooit eerder? Het is zo’n simpele formule!’
Elsbeth Penninkhof | 25-10-2019 | Zij kennen het geheim

Sylvia (-11 kilo) ‘Waarom wist ik dit nooit eerder? Het is zo’n simpele formule!’

Na veel mislukte afvalpogingen besloot Sylvia het nog één keer te proberen. Ze moest immers wel vanwege pijn in haar knieën en heupen. 'Het zou goed zijn als je 10 kilo zou afvallen', zei de dokter. En dat lukte zo goed, dat zelfs een nieuwe knie niet meer nodig is!

Annemiek (-17 kilo): Van ongelukkig te zwaar naar een motiverende afvalcoach
Elsbeth Penninkhof | 04-09-2019 | Zij kennen het geheim

Annemiek (-17 kilo): Van ongelukkig te zwaar naar een motiverende afvalcoach

Annemiek besloot dat er wat moest gebeuren toen zij 18 kilo was aangekomen. Ze wilde niet weer een zomer haar buik verbergen onder een handdoek. Lees in dit blog hoe zij uiteindelijk 17 kilo afviel en nu zelf mensen coacht die willen afvallen! 

Patricia (-16 kilo): ‘Huh, jij valt gewoon af met elke dag Magnums en chocola!’
Elsbeth Penninkhof | 22-08-2019 | Zij kennen het geheim

Patricia (-16 kilo): ‘Huh, jij valt gewoon af met elke dag Magnums en chocola!’

Patricia is het bewijs dat je kan afvallen mét chocola! Ze viel 16 kilo af met een coachplan. De smoesjes om niet te kunnen afvallen hebben plaats gemaakt voor een nieuwe lijfspreuk: 'Is het een acht, negen of tien?'

Janneke (-30): ‘Ik dacht dat ik nooit 30 kilo zou kunnen afvallen’
Elsbeth Penninkhof | 05-08-2019 | Zij kennen het geheim

Janneke (-30): ‘Ik dacht dat ik nooit 30 kilo zou kunnen afvallen’

Janneke (-30 kilo) besloot na een heftige tijd om het afvallen toch weer te proberen. Met de woorden 'Als honger niet het probleem is, is eten niet de oplossing' in haar achterhoofd, vlogen de kilo's eraf!

Maaike (-31 kilo): Ik kan weer schaamteloos naar het zwembad!
Elsbeth Penninkhof | 12-07-2019 | Zij kennen het geheim

Maaike (-31 kilo): Ik kan weer schaamteloos naar het zwembad!

Maaike tikte bijna de 100 kilo aan toen besloot ze dat er iets moest gebeuren. Ze meldde zich aan voor het coachplan en het afvallen ging makkelijker dan gedacht. Ze kan weer makkelijker met de kinderen spelen en zonder schaamte naar het zwembad!

Claudia (-10), Geen strijd meer met mezelf; ik houd energie over!
Elsbeth Penninkhof | 23-05-2019 | Zij kennen het geheim

Claudia (-10), Geen strijd meer met mezelf; ik houd energie over!

Claudia viel 10 kilo af met het coachplan. Ze leerde haar eigen draken temmen, nam afscheid van haar HANGRY buien en maakt geen ruzie meer met zichzelf. 

Skinnyminds - Het geheim van slanke mensen