Sharon, 27 jaar, (- 15 kilo): Van notoire snacker naar een schitterende bruid
Elsbeth Penninkhof | 18-01-2019 | Zij kennen het geheim

Sharon, 27 jaar, (- 15 kilo): Van notoire snacker naar een schitterende bruid

Toen Sharon begin 20 was woog ze ongeveer 75 kilo. Niet perse heel zwaar, maar voor een jonge meid die vrij klein is en het cijfertje op de weegschaaf alleen maar zag stijgen was het reden voor actie. Al was de motivatie ver te zoeken; Sporten vond ze niet leuk, groenten niet lekker; het hele concept afvallen was voor haar één grote ellende. 

Yvette (-17 kg): Ik had nooit gedacht dat het voor mij weggelegd was om slank te zijn
Vera | 26-10-2018 | Zij kennen het geheim

Yvette (-17 kg): Ik had nooit gedacht dat het voor mij weggelegd was om slank te zijn

Voor eens en voor altijd wilde Yvette afrekenen met de eeuwige strijd in haar hoofd. Ze nam deel aan coachplan van Skinnyminds om die slanke mindset te krijgen. En het lukte! Ze viel 17 kilo af, zonder dieet en was slanker dan ooit.

Na 25 jaar weer in bikini- Astrid (-19 kg) bewijst dat het kan!
Vera | 12-09-2018 | Zij kennen het geheim

Na 25 jaar weer in bikini- Astrid (-19 kg) bewijst dat het kan!

Astrid zag haar kledingmaat groter en groter goreien en baalde als een stekker in de pashokjes. Er moest iets veranderen. Toen ze doorkreeg dat haar eigen 'smoesjes' haar belemmerden schreef ze zich in voor het coachplan van Skinnyminds. Met als droom: de volgende zomer stralen in bikini....

Monique (-51): Ik wist niet dat deze vrouw in mij zat!
Vera | 12-08-2018 | Zij kennen het geheim

Monique (-51): Ik wist niet dat deze vrouw in mij zat!

Monique volgde het coachplan van Skinnyminds en ging van 125 kilo naar 74. Een fantastisch gevoel! Ze deelt haar verhaal omdat ze wil laten zien dat het echt kan: "ook als je van ver moet komen, fulltime werkt en/of jonge kinderen hebt". Wil je weten hoe Monique 51 kilo afviel? Lees dan hier haar verhaal. 

Wendy (-22): Van altijd de stevige naar een stralende slanke bruid!
Vera | 23-07-2018 | Zij kennen het geheim

Wendy (-22): Van altijd de stevige naar een stralende slanke bruid!

Na haar zwangerschap woog Wendy 96 kilo, terwijl haar bruiloft over 7 maanden gepland stond. Wendy wilde stralen in haar bruidsjurk en haar eetgedrag veranderen. Ze ontdekte de methode van Skinnyminds en viel 22 kilo af. Wil je weten hoe? Je leest het hier. 

Cynthia viel 25 kilo af zonder te sporten: “Binnen 11 maanden was ik op mijn streefgewicht!”
Vera | 06-07-2018 | Zij kennen het geheim

Cynthia viel 25 kilo af zonder te sporten: “Binnen 11 maanden was ik op mijn streefgewicht!”

Cynthia ontdekte het geheim en viel 25 kilo af, zónder te sporten. Lees hier hoe ze dat heeft gedaan!

Rita (-20): “Bijna huilend stond ik op de mat bij pilates; ik kon met niks meedoen”
Vera | 23-05-2018 | Zij kennen het geheim

Rita (-20): “Bijna huilend stond ik op de mat bij pilates; ik kon met niks meedoen”

Rita vertelt hoe haar dieet-modus veranderde in een slanke mindset. 

Nadia (-41,5): “Eerder droomde ik weg bij de succesvolle afvalverhalen van anderen...
Vera | 26-04-2018 | Zij kennen het geheim

Nadia (-41,5): “Eerder droomde ik weg bij de succesvolle afvalverhalen van anderen...

Nadia vertelt over haar weg naar een slanke mindset

Skinnyminds - Het geheim van slanke mensen