Patricia (-16) ‘Huh, jij valt gewoon af met elke dag Magnums en chocola!’
Elsbeth Penninkhof | 22-08-2019 | Zij kennen het geheim

Patricia (-16) ‘Huh, jij valt gewoon af met elke dag Magnums en chocola!’

Patricia is het bewijs dat je kan afvallen mét chocola! Ze viel 16 kilo af met een coachplan. De smoesjes om niet te kunnen afvallen hebben plaats gemaakt voor een nieuwe lijfspreuk: 'Is het een acht, negen of tien?'

Janneke (-30 kilo), ‘Ik dacht dat ik nooit 30 kilo zou kunnen afvallen’
Elsbeth Penninkhof | 05-08-2019 | Zij kennen het geheim

Janneke (-30 kilo), ‘Ik dacht dat ik nooit 30 kilo zou kunnen afvallen’

Janneke (-30 kilo) besloot na een heftige tijd om het afvallen toch weer te proberen. Met de woorden 'Als honger niet het probleem is, is eten niet de oplossing' in haar achterhoofd, vlogen de kilo's eraf!

Maaike (-31 kilo): Ik kan weer schaamteloos naar het zwembad!
Elsbeth Penninkhof | 12-07-2019 | Zij kennen het geheim

Maaike (-31 kilo): Ik kan weer schaamteloos naar het zwembad!

Maaike tikte bijna de 100 kilo aan toen besloot ze dat er iets moest gebeuren. Ze meldde zich aan voor het coachplan en het afvallen ging makkelijker dan gedacht. Ze kan weer makkelijker met de kinderen spelen en zonder schaamte naar het zwembad!

Claudia (-10), Geen strijd meer met mezelf; ik houd energie over!
Elsbeth Penninkhof | 23-05-2019 | Zij kennen het geheim

Claudia (-10), Geen strijd meer met mezelf; ik houd energie over!

Claudia viel 10 kilo af met het coachplan. Ze leerde haar eigen draken temmen, nam afscheid van haar HANGRY buien en maakt geen ruzie meer met zichzelf. 

Ria (-20), Een 55 jaar lange strijd met lijnen, diëten en afvallen
Elsbeth Penninkhof | 25-04-2019 | Zij kennen het geheim

Ria (-20), Een 55 jaar lange strijd met lijnen, diëten en afvallen

Ria volgde een 55 jaar lange strijd om af te vallen. Ze probeerde elk dieet, maar elk pondje kwam er weer bij aan. Maar nu is de strijd voorgoed gestreden: ze gaat never nooit meer zo dik worden!

Birdy (-20 kilo) Eindelijk kan ik die mooie slanke kleren aan
Elsbeth Penninkhof | 16-03-2019 | Zij kennen het geheim

Birdy (-20 kilo) Eindelijk kan ik die mooie slanke kleren aan

Birdy was er klaar mee, ze meldde zich aan voor het coachplan en ging ervoor. Na wat obstakels lukte het haar om 20 kilo af te vallen. Nu past ze ook in die leuke slanke kleren, net als haar vriendinnen!

Corina (- 20,8 kg): “Ach ja, ronde lijnen zijn ook lijnen” smoesjes verzinnen kon ik als de beste!
Elsbeth Penninkhof | 15-02-2019 | Zij kennen het geheim

Corina (- 20,8 kg): “Ach ja, ronde lijnen zijn ook lijnen” smoesjes verzinnen kon ik als de beste!

Corina was altijd net iets te zwaar, maar ze had smoesjes genoeg om niet te beginnen met afvallen. Totdat ze besloot het nog 1 keer te proberen: ze meldde zich aan voor het coachplan, rekende af met haar eigen smoesjes en viel bijna 21 kilo af. 

-20 kilo en nog steeds een koekje bij de koffie.
Elsbeth Penninkhof | 29-01-2019 | Zij kennen het geheim

-20 kilo en nog steeds een koekje bij de koffie.

De weegschaal ging van 95 naar 96,5: zo ging ik de 100 nog halen! Dat wilde ik voorkomen, ik moest nu in actie komen! Met een veranderd eetpatroon en meer beweging, ben ik 20 kilo kwijt! 'Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen door wat ik gepresteerd heb'. 

Skinnyminds - Het geheim van slanke mensen